Psychologen Katwijk

Wie ben ik?

Mijn collega’s zullen mij omschrijven als een integere, gedreven, sympathieke vrouw die op alle facetten haar kennis en ervaring zal inzetten om jou te helpen.

Evidence based practice

Door mijn ervaring als onderzoeker, zullen mijn therapieën altijd gebaseerd zijn op goed gedegen onderzoeksresultaten. Daarnaast maken de combinatie van mijn ervaring als kwetsbare zwangere zelf en het zijn van praktiserend psycholoog, dat ik er heilig van overtuigd ben dat ik kwaliteit van leven voor jou, kan verbeteren.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van kwetsbare vrouwen, zwangeren en moeders. Ik help je bij problematiek rondom de fase voor de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en bij rouw of moeilijkheden bij aanpassing na een (eventuele) bevalling.

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zal ik je vertellen over wie ik ben en wat ik doe, waar mijn gedrevenheid vandaan komt en wat ik van jou verwacht. Ik zal jou vragen waarom je me hebt gecontact; je hulpvraag, wat je eventuele verwachting van mij is en naar je ontwikkeling tot nu toe.

De natuur in

Aangezien ik bij de duinen, het bos en de zee woon, kunnen wij ook samen gaan wandelen, wandelcoaching kan goed helpen bij verschillende klachten. Naast dat het heerlijk is buiten, heeft ons de natuur veel te geven en te vertellen, laten wij daar gebruik van maken.

Contact Psycholoog Katwijk

Heb je een vraag, wil je advies in jouw situatie of een afspraak maken? Bel met Psycholoog Katwijk, wij zijn bereikbaar op 085-4014720 op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Je mag ook een bericht sturen, je krijgt altijd een goed advies.